Maatwerk badkamermeubel

Op zoek naar een op maat gemaakt badkamermeubel of een leuk idee voor een meubel? Geen probleem. Wij ontwerpen en maken uw idee of helpen u bij een oplossing voor een maatwerk meubel voor in de badkamer.

maatwerk badkamermeubel

Badkamermeubel laten maken

Voor de meubels zetten wij ons ambachtswerk in en maken gebruik van de beste materialen. Een duurzame oplossing van een hoogwaardige kwaliteit.

De handgemaakte badkamermeubelen en de maatwerk badkamermeubelen geven uw badkamer een eigen sfeer en hoogwaardige kwaliteit. De badkamermeubelen worden per klant met veel liefde voor het ambachtsvak gemaakt.

Interieurwerken K2 is een klein bedrijf met enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen, enz.

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Hieronder treft u enkele werken van onze maatwerk meubelen voor in de badkamer:

maatwerk dubbele wastafel

Wastafel van hout met stenen blad

maatwerk wasbak

Maatwerk meubel voor badkamer
Maatwerk badkamer meubel
Maatwerk badkamermeubel
Maatwerk badkamermeubel
Maatwerk badkamermeubel
Maatwerk badkamermeubel