Maatwerk badkamermeubel

Naast keukens op maat is Interieurwerken K2 ook gespecialiseerd in maatwerk meubelen en interieurs. Ook in de badkamer kan het zomaar zo zijn dat een standaard meubel niet volstaat of dat u daar een uniek product wilt hebben. Bij ons kunt u dan ook uw badkamermeubel op maat laten maken. Vanuit ons bedrijf in Made (vlakbij Breda) realiseren wij door heel het land maatwerk badkamermeubels voor mensen met de meest uiteenlopende wensen. De mogelijkheden zij bij ons dan ook erg divers.

maatwerk badkamermeubel

Badkamermeubel op maat laten maken

Interieurwerken K2 is gespecialiseerd in het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Door aandachtig naar uw wensen en behoeften te luisteren en de werkzaamheden hier zorgvuldig op af te stemmen, zijn wij in staat uw maatwerk badkamermeubel te vervaardigen. Bij ons vindt u een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en écht vakmanschap onder één dak.

We maken gebruik van duurzame natuurlijke materialen waaronder eiken, kersen en diverse steensoortproducten. U kunt het geraamte, het blad en de grepen dan ook geheel naar wens samenstellen. Ook zijn er diverse wasbakken en kommen beschikbaar, welke in- of op het blad verwerkt kunnen worden. U bepaalt hoe het badkamermeubel eruit moet komen te zien en wij vervaardigen het. Zo is het maatwerk badkamermeubel altijd perfect in verhouding met de ruimte en voldoet het meubel altijd aan uw wensen.

Ontwerpen doen we samen

Bij Interieurwerken K2 ontwerpen we geen maatwerk badkamermeubel voor u, maar we doen dit samen met u. Uw wensen zijn voor ons enorm belangrijk. We willen immers dat het badkamermeubel goed tot zijn recht komt in de ruimte en dat u hier 100% tevreden mee bent. Daarom nodigen wij u graag uit bij onze werkplaats in Made. Hier kunt u enkele maatwerk badkamermeubels bekijken en kunnen we in een persoonlijk gesprek alles op alles zetten om u van het gewenste badkamermeubel te voorzien.

Neem contact met ons op

Wilt u een badkamermeubel op maat laten maken? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u een andere vraag of wilt u een persoonlijk gesprek met ons aangaan? We helpen u uiteraard graag. Stuur een e-mail naar info@interieurwerkenk2.nl, bel ons op  06-48692100 of 06-48830962 of neem contact via ons op middels het contactformulier.


Ook een badkamermeubel op maat laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk badkamermeubel van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact


Voorbeeld maatwerk badkamermeubel

maatwerk dubbele wastafel

Wastafel van hout met stenen blad

maatwerk wasbak

Maatwerk meubel voor badkamer
Maatwerk badkamer meubel
Maatwerk badkamermeubel
Maatwerk badkamermeubel
Maatwerk badkamermeubel
Maatwerk badkamermeubel