Eiken keukens op maat

Op zoek naar een eiken keukens op maat? U wilt een mooie op maat gemaakte eiken keuken? De mannen van Interieurwerken K2 ontwerpen en maken de eiken keuken op maat vanuit hun werkplaats in Made. Door heel Nederland leveren zij eiken keukens welke op maat zijn gemaakt en voldoen aan alle wensen van de klant.

Eiken keukens op maat
Eiken keukens op maat
Eiken keukens op maat
Eiken keuken op maat met geintregeerd wijnrek

Eiken keukens op maat

Het materiaal eiken blijft één van de populairste houtsoorten voor keukens. Eiken keukens zijn stijlvol, eigentijds en brengen sfeer in huis. Of u nu een nostalgische keuken wilt of een keuken met een moderne uitstraling: eiken past bij iedere stijl.

Eikenhout staat voor robuust en duurzaam. Een eiken keuken op maat is zeer goed te combineren met andere materialen, zoals steen, beton, graniet of kunststof.

Bent u op zoek naar een eiken keuken op maat welke u naar eigen smaak en wensen kunt opbouwen? Dan zit u bij K2 Interieurwerken goed!

Interieurwerken K2 is een klein bedrijf met enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen, enz.

Eiken keukens op maat
Eiken keukens op maat
Eiken keukens op maat
Eiken keukens op maat

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Het ontwerpen van eiken keukens op maat doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Want naast eiken keukens op maat maken wij nog veel meer soorten keukens en interieurs. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


Ook een op maat gemaakte eiken keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk eiken keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact


Naast eiken keukens, maken wij ook andere soorten keukens op maat: