Eiken keuken op maat

Keuken van eikenhout op maat laten maken

Heeft u altijd al een eiken keuken willen hebben die niemand anders heeft? Een die perfect in de ruimte past en volledig op uw wensen is afgestemd? Interieurwerken K2 is gespecialiseerd in maatwerk keukens. Wij vervaardigen keukens vanuit onze werkplaats in Made, welke wij door heel Nederland leveren. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het vervaardigen van eikenhouten keukens op maat. We vertellen u meer over de mogelijkheden bij Interieurwerken K2.

eiken keuken

Waarom een eiken keuken?

Eiken keukens zijn enorm populair. Ze zijn stijlvol, tijdloos en geven sfeer aan iedere woning. Of u nu een nostalgische keuken wilt of een juist een landelijke keuken; eikenhout past bij iedere stijl. Eiken is een populaire houtsoort voor keukens op maat en dat is niet voor niets. Het is sterk en hard, waardoor het tientallen jaren mee kan gaan. Doordat er veel verschillende eikensoorten zijn, kunt u zelf kiezen voor een lichte of juist een donkere kleur. Daarnaast laat eiken zich goed bewerken, waardoor eiken keukens altijd volledig op maat en op uw wensen en behoeften gemaakt kunnen worden.

Offerte aanvragen

100% maatwerk

Interieurwerken K2 is een klein bedrijf uit Made, met een grote liefde voor maatwerk. Wij vervaardigen keukens, meubelen en kasten op maat, stuk voor stuk uniek en uitsluitend voor u gemaakt. Wij ontwerpen alles op basis van uw eigen smaak en wensen. Door de juiste combinatie van producten te gebruiken kunnen we voor u de mooiste eiken keuken op maat maken. De juiste afmeting, de gewenste materialen en de samenstelling; u bepaalt. Deze keuken past altijd perfect in de ruimte en sluit altijd aan bij wat u mooi vindt. 100% maatwerk dus.

Eén partner voor uw eikenhouten keuken op maat

Bij Interieurwerken K2 realiseren we geen eiken keukens op maat voor u, maar samen met u. Hierbij zijn we van begin tot eind uw partner. We stemmen het ontwerp volledig af op uw wensen, we maken de keuken én plaatsen deze in zijn geheel in uw ruimte. Voor uw maatwerk keuken heeft u dus slechts te maken met één partner en dat werkt wel zo prettig.

Voordat we beginnen, nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij onze werkplaats in Made. Zo kunnen we alle wensen, de mogelijkheden en het budget uitvoerig bespreken en kunnen we u ook een greep uit de mogelijkheden laten zien. Zo zijn we in staat eiken keukens op maat te realiseren die voor de volle 100% aansluiten bij al uw wensen en komt u niet voor verrassingen te staan.

Maatwerk keukens: de mogelijkheden

Naast eiken keukens op maat vervaardigen wij nog veel meer soorten keukens. Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden, kunt u hier een aantal voorbeelden bekijken van keukens welke wij op maat vervaardigen:

Wilt u een eiken keuken op maat?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u een keer wat anders ‘als anders’? Interieurwerken K2 vervaardigt uitsluitend eiken keukens op maat van hoge kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Bij ons krijgt u een gedegen, eerlijk advies en kunnen we u een greep uit de mogelijkheden laten zien. Neem dus gerust telefonisch contact op via 06-48692100 of 06-48830962 of door een e-mail te sturen naar info@interieurwerkenk2.nl.


Ook een op maat gemaakte eiken keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk eiken keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact


Voorbeeld eiken keukens op maat

Eiken keukens op maat

Eiken keukens op maat

Eiken keukens op maat

Eiken keukens op maat

Eiken keukens op maat

Eiken keuken op maat met geintregeerd wijnrek