Exclusieve keuken

Exclusieve keukens op maat

Wilt u graag een nieuwe keuken maar kunt u die ene keuken die aan al uw wensen voldoet maar niet vinden? Of zit u met een lastige ruimte waar een degelijke gebruiksvriendelijke, standaard keuken nauwelijks mogelijk is? Dan bent u bij K2 Interieurwerken aan het juiste adres. Vanuit onze werkplaats in Made vervaardigen wij exclusieve keukens op maat. Door heel Nederland leveren wij keukens welke op maat zijn gemaakt en voldoen aan alle wensen van de klant. Een keuken die aan al uw wensen voldoet en uitsluitend voor u wordt gemaakt, exclusiever en unieker kan het niet zijn, toch? We vertellen u meer over de exclusieve keukens op maat bij K2 Interieurwerken.

Exclusieve keukens

100% maatwerk

Interieurwerken K2 is een kleinschalig bedrijf uit Made. Wij vervaardigen exclusieve keukens, meubelen en kasten op maat, stuk voor stuk uniek en uitsluitend voor u gemaakt. Een exclusieve keuken heeft als kenmerk dat deze voor uw eigen woonsituatie is gemaakt. Wij ontwerpen alles op basis van uw eigen smaak en wensen. Hierbij maken we gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en verschillende steensoorten. Door de juiste combinatie van deze producten te gebruiken kunnen we voor u de mooiste exclusieve keuken op maat maken. De juiste afmeting, de gewenste materialen en de samenstelling; u bepaalt. Deze keuken past altijd perfect in de ruimte en sluit altijd aan bij wat u mooi vindt. 100% maatwerk dus.

Keukens op maat realiseren we samen

Bij Interieurwerken K2 ontwerpen we geen exclusieve keukens op maat voor u, maar samen met u. Ons sterke punt is het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom gaan we in goed overleg met u als klant, waarin alle wensen, de mogelijkheden en het budget uitvoerig worden besproken. Zo zijn we in staat exclusieve keukens op maat te realiseren die voor de volle 100% aansluiten bij al uw persoonlijke wensen. We nodigen u dan ook graag uit voor een persoonlijk gesprek bij onze werkplaats in Made. Dan kunnen we u meteen een greep uit de mogelijkheden laten zien.

Maatwerk keukens: de mogelijkheden

Wij maken verschillende soorten keukens. Elk ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Beelden zeggen natuurlijk meer dan woorden. Bekijkt u daarom hier eens bij de volgende exclusieve keukens welke wij op maat vervaardigen:

 

Wilt u een exclusieve maatwerk keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u een keer wat anders ‘als anders’? Interieurwerken K2 vervaardigt uitsluitend exclusieve keukens op maat van hoge kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Om dit te kunnen realiseren nodigen we u graag uit bij ons bedrijf in Made. Hier krijgt u een gedegen, eerlijk advies en kunnen we u een greep uit de mogelijkheden laten zien. Neem dus gerust telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op. Ook kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.


Ook een op maat gemaakte exclusieve keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk exclusieve keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact


Voorbeeld exclusieve keuken op maat
Exclusieve keukensExclusieve keukens