Inbouwkast op maat

Inbouwkast op maat laten maken

Interieurwerken K2 realiseert keukens en meubelen volledig op maat, waarbij we uw wensen én het budget niet uit het oog verliezen. Heeft u meer opbergruimte nodig maar neemt een standaard kast meer ruimte weg dan dat het ruimte oplevert? Een inbouwkast op maat biedt de oplossing! Bij ons kunt u uw inbouwkast vakkundig op maat laten maken. Vanuit ons bedrijf in Made realiseren we door heel het land maatwerk producten voor mensen met de meest uiteenlopende wensen.

Inbouwkast op maat

Benut de ruimte efficiënt

Opbergruimte, daar kunnen we niet genoeg van hebben! Helaas is niet elke ruimte geschikt voor een grote kast. Voor deze specifieke ruimtes kunt u bij ons een inbouwkast op maat laten maken. Denk hierbij aan een kledingkast voor in de slaapkamer of op zolder. Wij maken alle soorten inbouwkasten. Heeft u maar beperkte ruimte door een schuine wand of een lastige hoek? Dat is voor ons geen enkel probleem. Hoe lastig de situatie ook mag zijn; wij plaatsen er voor u een inbouwkast op maat. Zo wordt de ruimte efficiënt benut.

Samen werken we naar het eindresultaat

Als u door Interieurwerken K2 een inbouwkast op maat laat maken, gaan we gericht aan de slag op basis van uw wensen en budget. U vertelt ons hoe u het wilt hebben en wij maken het voor u. De mogelijkheden zijn hierin groot. We werken veelal met duurzame natuurlijke producten, waaronder verschillende houtsoorten. De materiaalsoort, de kleur, de grepen en de afwerking kunt u geheel naar wens zelf bepalen. Uiteraard adviseren we u hierin graag tijdens een persoonlijk gesprek. De maatwerk inbouwkast sluit hierdoor altijd naadloos aan in het interieur en bij de woonwens.

Neem contact met ons op

Wilt u een inbouwkast op maat laten maken? Bij Interieurwerken K2 bestaat elk ontwerp uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap. De mogelijkheden zijn eindeloos en in onze showroom in Made laten we u graag een greep uit de mogelijkheden zijn. Neem dus gerust telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op. We helpen u graag bij het realiseren van een inbouwkast op maat.


Wilt u ook een inbouwkast op maat laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw inbouwkast van hoge kwaliteit!

Portfolio Offerte aanvragen Contact