Kamer en suite

De Kamer en Suite werd vroeger vooral gebruikt als scheiding tussen bjvoorbeeld een woonkamer en een slaapkamer. Veel oudere woningen hebben nog steeds de opbouw van de woning, maar hebben geen deuren meer. Of klanten willen met deze doorgang een soortgelijke situatie creëren.

Kamer en suitekamer en suite woonkamer

De Kamer en Suite

De kamer en suite geeft uw woning extra uitstraling en het kan erg praktisch zijn. Met hoogwaardig materiaal en een dosis vakmanschap maken wij de mooiste kamer en suites.

Het maken van een dergelijk product is voor ons de manier om ons vakmanschap te kunnen tonen. Doordat elke ontwerp wordt gemaakt aan de hand van de wensen van onze klant en de situatie in de woning, is elk product uniek te noemen.

Interieurwerken K2 is een klein bedrijf met enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen, enz.

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


Ook een op maat gemaakte kamer en suite laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw kamer en suite van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact


Hieronder treft u enkele voorbeelden:
Kamer en suiteKamer en suiteKamer en suiteKamer en suite
Kamer en suite met inbouwkastKamer en suite met inbouwkast