• Interieurwerken K2

  Interieurwerken K2

  Vanuit onze werkplaats in Made vervaardigen wij de meest sfeervolle keukens volledig op maat.

 • Keuken laten maken? Vakmanschap voor elk budget!

  Keuken laten maken? Vakmanschap voor elk budget!

  Elk ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap. Hierbij verliezen we het budget niet uit het oog.

 • Volledig maatwerk

  Volledig maatwerk

  Voor o.a. een landelijke keuken, boerenkeuken, luxe keuken en buitenkeuken op maat moet u bij Interieurwerken K2 in Made zijn!

 • Maatkeukens geheel naar smaak

  Maatkeukens geheel naar smaak

  Wij draaien onze hand niet om voor uw wensen! Door onze unieke dienstverlening ontwerpen en maken wij de mooiste op maat gemaakte keuken, geheel naar uw smaak!

 • Onbeperkt maatwerk

  Onbeperkt maatwerk

  Of het nu gaat om een keukeneiland, een hoekkeuken of een 'standaard' keukenopstelling, ons maatwerk voor uw keuken is onbeperkt!

 • Ultieme sfeer en nostalgie

  Ultieme sfeer en nostalgie

  Met een maatwerk keuken, zoals een landelijke keuken, haalt u het nostalgische gevoel van vroeger en de ultieme sfeer in huis.

 • Luxe uitstraling

  Luxe uitstraling

  Voor het creëren van een luxe uitstraling gebruiken wij de juiste combinatie van verschillende natuurlijke producten zoals hout en steensoorten.

 • Duurzame materialen

  Duurzame materialen

  Bij Interieurwerken K2 vervaardigen wij keukens, kasten en meubelen voor u op maat maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen en meer.

Keuken interieurbouwer

Een keuken door interieurbouwer laten maken voor in jullie woning? Standaard keukens zijn een beetje verleden tijd. Als u kiest voor een keuken die speciaal vervaardigd is door een gespecialiseerde interieurbouwer dan verzekert u zichzelf van tientallen jaren plezier en comfort.


In 3 stappen een keuken laten maken door een interieurbouwer


Keuken interieurbouwer: meer kookplezier

Een keuken is een goede investering. Als u de gemiddelde afschrijving per jaar van een normale keuken bekijkt dan ziet u dat deze doorgaans binnen 9 jaar worden vervangen. Een maatwerk keuken daarentegen is een lange termijn investering en gaat tientallen jaren mee (van 10 tot 30 jaar). De keukens die wij maken passen perfect in uw ruimte, in tegenstelling tot een standaard keuken. Een keuken van een interieurbouwer zal u een goed gevoel geven als u thuiskomt.

 

Waar moet u op letten bij keukens van een interieurbouwer?

Een veelgestelde vraag die wij vaak voorbij zien komen is: ”waar moet ik op letten tijdens het bestellen van mijn maatwerk keuken?”. Er zijn een aantal belangrijke factoren waar u op moet letten.

 

Welke vorm heeft uw keukenruimte? Wij categoriseren de ruimte meestal als volgt:

 • L-vormig
 • U-vormig
 • Met of zonder kookeiland

 

Heeft u hier over nagedacht? Dan is het belangrijk om over de volgende aspecten na te denken:

 • Welk materiaal wilt u graag gebruiken voor de keukenkastjes en het aanrecht?
 • Welke stijl keuken past het beste bij u en uw woning? Alle opties vindt u op onze algemene keukenpagina.
 • Welke apparatuur is essentieel voor comfort in uw nieuwe keuken?
 • Welke kleuren en accenten wilt u graag gebruiken in uw keuken?

 

Kijk naar de ervaring van het bedrijf waarmee u wilt samenwerken

Ervaring is heel belangrijk als het gaat om keuken op maat maken. De specialisten van Interieurwerken K2 zijn al decennia actief in de branche van maatwerk keukens en weten uw wensen precies te vertalen in een keuken. Wilt u ervaringen lezen van echte klanten van ons? Dat kan. Lees dan waar wij voor staan en bekijk de recensies van de 5-sterren specialist.

 

Kosten keuken door interieurbouwer?

Kosten van keuken door interieurbouwer? Wat kost het om een keuken op maat te laten maken? De kosten kunnen variëren van €18.000 tot €50.000. De prijs is sterk afhankelijk van de wensen van de klant. Bij Interieurwerken K2 werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten. Veel natuurlijke producten zoals exclusieve houtsoorten en natuursteen. Gemiddeld is de investering €25.000 tot €30.000.

Prijsopgave aanvragen