Buitenkeuken

Door ons vakmanschap kunnen wij uw wens voor een maatwerk buitenkeuken realiseren. Wij denken met u mee, ontwerpen de keuken en de keuken wordt vervolgens met echt ambachtswerk voor u gerealiseerd.

De massief ambachtelijke maatwerk buitenkeukens worden gemaakt met oog voor design.

Een persoonlijkere maatwerk buitenkeuken zult u niet kunnen krijgen!

Interieurwerken K2 is een klein bedrijf met enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen, enz.

Buitenkeuken laten maken

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


Ook een op maat gemaakte buitenkeuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk buitenkeuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact


Hieronder treft u enkele voorbeelden van de maatwerk buitenkeukens welke wij hebben gemaakt.

Massief eiken buitenkeuken.
Deze buitenkeuken is geplaatst onder een overkapping in de tuin van een woonhuis. De keuken staat op vaste poten die verwerkt zijn in de keuken, zodat de keuken vrij van de grond blijf.
buitenkeuken

Gemetselde buitenkeuken.
Deze keuken is gemetseld van overtollig bestratingsmateriaal en voorzien van eiken fronten. Ideaal voor bij het zwembad met ingebouwde gasbarbecue en bakplaat.
gemetselde-buitenkeuken