Maatwerk kasten

Wij maken bijzondere maatwerkkasten voor bestaande klanten en nieuwe klanten. Bij de maatwerkkasten kunt u denken aan kasten van speciale producten, kasten in een schuine hoek of kasten welke voor speciale situaties gemaakt moeten worden.

maatwerkkast-3
maatwerkkast

Maatwerk kast

Alle kasten maken wij in onze werkplaats en bij de klanten thuis of op kantoor. Of het nu gaat om een servieskast, schuifdeurkast of inloopkast, wij maken het voor u. Door het echte ambachtswerk kunnen wij u een hoge kwaliteit maatwerk kast aanbieden.

Interieurwerken K2 is een kleinschalig bedrijf met enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen, enz.

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Hieronder treft u enkele voorbeelden van onze maatwerk keukens. De keukens zijn allemaal van de beste materialen en met veel liefde voor ambachtswerk gemaakt.

Bekijk alle gerealiseerde projecten in ons portfolio

Maatwerk kast
Maatwerk kast
Maatwerk kast
Maatwerk boekenkastMaatwerk boekenkast