Maatwerk kasten

Kast op maat laten maken

Bent u op zoek naar meer opbergruimte, maar is uw ruimte nét niet geschikt voor een standaardkast? Of kunt u die ene leuke, geschikte kast maar niet vinden? Bij Interieurwerken K2 kunt u een kast op maat laten maken. Vanuit ons bedrijf in Made (vlakbij Breda) realiseren wij door heel het land maatwerk kasten voor mensen met de meest uiteenlopende wensen. Of de kast nu onder een schuine wand of in een lastige hoek moet komen, wij maken kasten en inbouwkasten volledig op maat zodat deze altijd aansluit bij uw behoeften en wensen.

maatwerkkast-3

Maatwerk kasten lossen uw probleem op

Een kast is een flexibele opbergoplossing, als deze in de ruimte past tenminste. Veel huizen beschikken over een lastige ruimte waar u een standaard kast maar moeilijk kwijt kunt. Als u hier toch op een praktische manier opbergruimte wilt creëren, bieden de maatwerk kasten van Interieurwerken K2 de oplossing. Door het echte ambachtswerk kunnen wij u een hoge kwaliteit maatwerk kast aanbieden die altijd perfect past in de ruimte. Of het nu gaat om een servieskast, boekenkast, wandkast, schuifdeurkast of inloopkast, wij maken het voor u. In ons portfolio kunt u alvast enkele voorbeelden van onze mogelijkheden zien.

Volledig op uw situatie afgestemd

Bij Interieurwerken K2 worden de kasten volledig op maat gemaakt. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen en meer. Hierdoor gaat de kast lang mee en sluit deze altijd naadloos aan in het bestaande interieur. Door verschillende materialen te gebruiken en aandachtig te luisteren naar uw wensen, realiseren we voor u een product dat altijd 100% aan de verwachtingen voldoet.  Bij Interieurwerken K2 vinden we uw wensen en input enorm belangrijk. We ontwerpen geen kast voor u, maar samen met u. Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons bedrijf in Made, zodat we uw wensen en het ontwerp uitvoerig met elkaar kunnen bespreken. Ook kunt u in onze showroom alvast enkele voorbeelden zien van maatwerk kasten welke wij vervaardigen.

Wilt u een kast op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een nieuwe kast en wilt u een keer wat anders ‘als anders? We kunnen u nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Bij ons krijgt u een gedegen, eerlijk advies en realiseren we uw kasten op maat van hoge kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Neem dus gerust telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op.


Ook een kast op maat laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw kasten op maat van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact


Voorbeelden

Hieronder treft u enkele voorbeelden van onze maatwerk kasten. De kasten zijn allemaal van de beste materialen en met veel liefde voor ambachtswerk gemaakt.

maatwerkkast

Maatwerk boekenkast

Maatwerk kast
Maatwerk kast
Maatwerk boekenkast