Keuken op maat Drimmelen

Uw keuken op maat laten maken

Nabij Drimmelen

Kent u Interieurwerken K2 al? Wij maken maatwerk keukens vanuit onze werkplaats in Made voor zowel particuliere klanten en bedrijven door heel het land. Uw keuken op maat realiseren we dus ook bij u in Drimmelen. Elke keuken is uniek en voldoet 100% aan alle wensen, behoeften én verwachtingen. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?

Landelijke maatwerk keuken in Drimmelen

Vakmanschap, hoogwaardige materialen én stijl onder één dak

Interieurwerken K2 is een kleinschalig bedrijf met twee enthousiaste en gedreven werknemers. Vanuit de werkplaats in Made, gemeente Drimmelen, vervaardigen wij uw keuken op maat van hoogwaardige materialen. Met een voorliefde voor keukens, echt vakmanschap en originele ambacht vanuit vroege kunt u uw keuken bij ons geheel naar wens op maat laten maken.

De keukens die wij vervaardigen komen altijd goed tot zijn recht in de betreffende ruimte en sluiten altijd naadloos aan bij uw interieur in Drimmelen. Dat komt omdat wij in goed overleg met de klant overgaan tot gerichte arbeid. Hierbij verliezen we de wensen, het budget en de kwaliteit niet uit het oog. Hoe wilt u de kasten? Het blad? De grepen? De apparatuur? Bij ons bepaalt u de uitstraling! Wilt u alvast inspiratie opdoen? Kijkt dan eens bij de volgende keukensoorten welke wij vervaardigen in ons portfolio.

Unieke keuken door 100% maatwerk

Een groot voordeel van een maatwerk keuken is dat deze altijd volledig op uw wensen en persoonlijke smaak aansluit. De materialen van de keuken zijn zelf samen te stellen, zodat u altijd zelf het gewenste eindresultaat kunt realiseren. Creëer een landelijke sfeer door te werken met diverse houtsoorten, ga voor een luxe uitstraling door te werken met hoogglans materialen of geef uw keuken een nostalgisch effect vol mooie, sierlijke afwerkingen. Door de juiste combinatie van verschillende producten te gebruiken, kunnen we een unieke, geheel naar wens samengestelde keuken op maat maken.

Handgemaakte moderne keuken exclusief maatwerk

Samen werken aan uw eindresultaat

Bij ons is uw input enorm belangrijk. Daarom nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons bedrijf in Made, zodat we uw wensen en het ontwerp uitvoerig met elkaar kunnen gespreken. We willen immers dat de op maat gemaakte keuken goed tot zijn recht komt en dat u hier 100% tevreden mee bent.

Omdat een keuken bij ons uitsluitend op maat wordt gemaakt, is er voor iedere wens een perfecte keuken beschikbaar. In onze showroom kunt u enkele voorbeelden in het echt bekijken en de mogelijkheden met ons bespreken. Zoekt u een maatwerk keuken voor uw woning in Drimmelen? Het begint bij Interieurwerken K2.

Laat uw maatwerk keuken door ons vervaardigen

Zoekt u voor uw woning in Drimmelen een keuken op maat die anders is ‘als anders? We kunnen eindeloos blijven doorgaan over de mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Bij ons krijgt u een gedegen, eerlijk advies en realiseren we uw keuken op maat van hoge kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Neem dus gerust telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op.


Wilt u ook een keuken op maat in Drimmelen? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Pinterest Contact