Maatwerk keuken Made

Uw keuken op maat laten maken in Made

Met een maatwerk keuken heeft u een object in huis die niemand anders heeft, 100% uniek is en écht aan alle verwachtingen voldoet. Interieurwerken K2 uit Made ontwerpt en maakt keukens op maat voor zowel particuliere klanten als bedrijven door heel het land. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?

Moderne keuken op maat in Made

Vakmanschap, hoogwaardige materialen én stijl

Bij Interieurwerken K2 vindt u vakmanschap, hoogwaardige materialen en gevoel voor stijl onder één dak. Interieurwerken K2 is een kleinschalig bedrijf uit Made met twee enthousiaste en gedreven werknemers. Met een voorliefde voor keukens en echt vakmanschap en originele ambacht vanuit vroeger, kunt u uw keuken geheel naar wens op maat laten maken.

De keukens die wij in Made vervaardigen komen altijd goed tot zijn recht in de betreffende ruimte en sluiten altijd naadloos aan in ieder interieur. Hoe wilt u de kasten? Het blad? De grepen? De apparatuur? Bij ons bepaalt u de uitstraling! Wilt u alvast inspiratie opdoen? Kijkt dan eens bij de volgende keukensoorten welke wij vervaardigen:

Unieke keuken, geheel naar uw wens samengesteld

Een groot voordeel van een maatwerk keuken is dat deze altijd volledig op uw wensen en persoonlijke smaak aansluit. De materialen van de keuken zijn zelf samen te stellen, zodat u altijd zelf het gewenste eindresultaat kunt realiseren. Creëer een landelijke sfeer door te werken met diverse houtsoorten of geef uw keuken een nostalgisch effect vol mooie, sierlijke afwerkingen. Door de juiste combinatie van verschillende producten te gebruiken, kunnen we een unieke, geheel naar wens samengestelde keuken op maat maken.

Landelijke maatwerk keuken in Made

Ontwerp samen met ons uw keuken

Omdat een keuken bij ons uitsluitend op maat worden gemaakt, is er voor iedere wens een perfecte keuken beschikbaar. Bij Interieurwerken K2 vinden we uw wensen en input enorm belangrijk. Daarom ontwerpen we geen keuken voor u, maar samen met uw. Dit doen we vanuit ons bedrijf in Made. Zo weten we zeker dat uw op maat gemaakte keuken altijd 100% aan de verwachtingen voldoet. We nodigen u dan ook graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons bedrijf, zodat we uw wensen en het ontwerp uitvoerig met elkaar kunnen bespreken. Ook kunt u in onze showroom alvast enkele voorbeelden zien van keukens welke wij vervaardigen. Zoekt u een maatwerk keuken voor uw woning in Made? Het begint bij Interieurwerken K2.

Wilt u een keuken op maat in Made laten maken?

Zoekt u voor uw woning in Made een keuken op maat die anders is ‘als anders? We kunnen u nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Bij ons krijgt u een gedegen, eerlijk advies en realiseren we uw keuken op maat van hoge kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Neem dus gerust telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op.


Wilt u ook een keuken op maat laten maken in Made? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Offerte aanvragen Contact