Houten badmeubel op maat. Exclusieve maatwerk meubels van K2 Keukens en Meubels

Maatwerk houten badmeubel laten maken

Uw (nieuwe) maatwerk houten badmeubel van hoge kwaliteit! Wij denken graag met u mee en ontwerpen uw houten badmeubel. Onze vaklieden gaan ambachtelijk aan de slag en zorgen voor een maatwerk houten badmeubel van topkwaliteit. De massief ambachtelijke maatwerk houten badmeubels worden gemaakt met oog voor design. Een persoonlijkere maatwerk houten badmeubel zult u niet kunnen krijgen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Budget
Onze producten verdelen we in drie categorieën, met ieder zijn eigen prijsniveau. Aan de hand van de wensen voor uw houten badmeubel en uw budget gaan wij aan de slag.

  • Entry line
    Houten badmeubel op maat voor de scherpste prijzen.
  • Premium line
    Unieke kwaliteit houten badmeubel op maat.
  • Exclusive line
    Uniek in ieder detail. Buitenkeukens en houten badmeubels ontworpen tot in perfectie! 

 

Interieurwerken K2
Interieurwerken K2 (ook wel bekend als ‘Keukens en Meubelen’) is een klein bedrijf met enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen volledig op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen voor de beste kwaliteit.

Badmeubel op maat laten maken

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


Ook een op maat gemaakte houten badmeubel laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk buitenkeuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact