Houten eiken maatwerk keuken van K2 Keukens en Meubels. Exclusief op maat voor ieder budget!

Handgemaakte houten eiken maatwerk keuken

Uw (nieuwe) maatwerk houten eiken maatwerk keuken van hoge kwaliteit! Wij denken graag met u mee en ontwerpen uw droomkeuken. Onze vaklieden gaan ambachtelijk aan de slag en zorgen voor een houten eiken maatwerk keuken van topkwaliteit. De massief ambachtelijke maatwerk keukens worden gemaakt met oog voor design. Een persoonlijkere maatwerk houten eiken maatwerk keuken zult u niet kunnen krijgen!

 

Budget
Onze producten verdelen we in drie categorieën, met ieder zijn eigen prijsniveau. Aan de hand van de wensen voor uw houten eiken maatwerk keuken en uw budget gaan wij aan de slag.

 

  • Entry line
    Eiken keuken op maat voor de scherpste prijzen. All-in vanaf €15.000,-
  • Premium line
    Unieke kwaliteit eiken keuken op maat. All-in vanaf €20.000,-
  • Exclusive line
    Eiken keuken uniek in ieder detail. Keukens en meubelen ontworpen tot in perfectie. 

 

Interieurwerken K2
Interieurwerken K2 (ook wel bekend als ‘Keukens en Meubelen’) is een klein bedrijf met enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen volledig op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen voor de beste kwaliteit.

Houten eiken maatwerk keuken laten maken

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


Ook een op maat gemaakte houten eiken keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact