Handgemaakte eiken keukens

Landelijke keuken massief eiken

Uw nieuwe handgemaakte landelijke eiken keuken van zeer hoge kwaliteit! Wij denken graag met u mee en ontwerpen samen uw droomkeuken. Onze vaklieden gaan ambachtelijk aan de slag en zorgen voor een maatwerk landelijke keuken van massief eikenhout. De ambachtelijke maatwerk keukens worden gemaakt met oog voor design. Een persoonlijkere maatwerk landelijke keuken van massief eiken zult u niet kunnen krijgen.

Budget

Onze producten verdelen we in drie categorieën, met ieder zijn eigen prijsniveau. Aan de hand van de wensen voor uw landelijke keuken van massief eiken en uw budget gaan wij aan de slag.

 

  • Entry line
    Landelijke keuken op maat voor de scherpste prijzen. All-in vanaf €18.000,-
  • Premium line
    Unieke kwaliteit Landelijke keuken op maat. All-in vanaf €20.000,-
  • Exclusive line
    Landelijke keuken uniek in ieder detail. Keukens en meubelen ontworpen tot in perfectie. 

 

Keuken met steigerhout look

Bent u op zoek naar een eiken keuken met steigerhout look? De specialisten van Interieurwerken K2 ontwerpen en maken volledige keukens van massief eiken met een unieke steigerhout look. Onze op maat gemaakte keukens worden door heel Nederland geleverd en voldoen aan alle wensen van de klant.  Het mooie eikenhout is goed te combineren met verschillende materialen naar keus.

Landelijke keuken van massief eiken

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant. Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Handgemaakte eiken keukens van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een handgemaakte eiken keuken welke u naar eigen smaak en wensen kunt laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken. Ook een op handgemaakte eiken keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op.


Ook een op maat gemaakte landelijke keuken van massief eiken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact