Maatwerk kasten en kamer en suite op maat. Houten maatwerk door K2 Keukens en Meubels

Handgemaakte Kasten en Kamer en Suite op maat

Uw (nieuwe) maatwerk Kasten en Kamer en Suite van hoge kwaliteit! Wij denken graag met u mee en ontwerpen uw Kamer en Suite. Onze vaklieden gaan ambachtelijk aan de slag en zorgen voor een maatwerk Kamer en Suite van topkwaliteit. De ambachtelijke maatwerk Kamer en Suites worden gemaakt met oog voor design. Een persoonlijkere maatwerk Kamer en Suite zult u niet kunnen krijgen!

 

Budget
Onze producten verdelen we in drie categorieën, met ieder zijn eigen prijsniveau. Aan de hand van de wensen voor uw Kasten en Kamer en Suite en uw budget gaan wij aan de slag.

 

  • Entry line
    Kamer en Suite op maat voor de scherpste prijzen.
  • Premium line
    Unieke kwaliteit Kamer en Suite op maat.
  • Exclusive line
    Kamer en Suite uniek in ieder detail. Keukens en meubelen ontworpen tot in perfectie. 

 

Interieurwerken K2
Interieurwerken K2 (ook wel bekend als ‘Keukens en Meubelen’) is een klein bedrijf met enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen volledig op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen voor de beste kwaliteit.

Kamer en Suite laten maken

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


Ook een op maat gemaakte Kamer en Suite laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact