Massief eiken keuken

Sfeervolle massief eiken keuken op maat

Deze massief eiken keuken is gemaakt met een Belgium Bleu werkblad en is met frijnwerk afgewerkt. De keuken heeft een landelijke, sfeervolle uitstraling en beschikt over veel opbergruimte. Deze keuken is gemaakt met oog voor design, dus een persoonlijkere maatwerk keuken zal u niet kunnen krijgen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw droomkeuken te kunnen bespreken.

Massief eiken kader keuken op maat

Sfeervolle, massief eiken keuken op maat met bargedeelte Massief eiken keuken op maat met een composiet belgium bleu werkblad  Leefkeuken, 100% maatwerk, massief eiken met natuursteen

 


Op maat gemaakte massief eiken keuken

Deze massief eiken keuken is op maat gemaakt en direct geïnstalleerd bij onze klant. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardig massief eikenhout in combinatie met een authentiek werkblad. Daarbij is alle apparatuur ingebouwd, zoals de magnetron, oven, koffiemachine en het fornuis.

massief eiken keuken massief eiken keuken massief eiken keuken massief eiken keuken massief eiken keukenmassief eiken keuken massief eiken keuken

 


Ook een op maat gemaakte keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact