Wilt u een buitenkeuken laten maken?

Wilt u graag een prachtige houten buitenkeuken laten maken? Bij interieurwerken K2 worden de mooiste keukens op maat gemaakt door echt vakmanschap.

Maatwerk buitenkeuken laten maken

Uw (nieuwe) maatwerk buitenkeuken van hoge kwaliteit! Wij denken graag met u mee en ontwerpen uw droomkeuken. Onze vaklieden gaan ambachtelijk aan de slag en zorgen voor een maatwerk buitenkeuken van topkwaliteit. De massief ambachtelijke maatwerk buitenkeukens worden gemaakt met oog voor design. Wat dacht u van een buitenkeuken met beton-look keukenblad. Een persoonlijkere maatwerk buitenkeuken zult u niet kunnen krijgen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Budget

Onze producten verdelen we in drie categorieën, met ieder zijn eigen prijsniveau. Aan de hand van de wensen voor uw buitenkeuken en uw budget gaan wij aan de slag.

  • Entry line
    Buitenkeukens op maat voor de scherpste prijzen.
  • Premium line
    Unieke kwaliteit buitenkeukens op maat.
  • Exclusive line
    Uniek in ieder detail. Buitenkeukens en meubelen ontworpen tot in perfectie! 

 

Uniek keukenblad voor uw buitenkeuken

Bent u op zoek naar een uniek keukenblad voor uw nieuwe buitenkeuken? Een buitenkeuken van Interieurwerken K2 wordt altijd op maat gemaakt, geheel naar de wens van de klant. Kies voor een keuken met beton-look of een massief eiken keuken. Alles is mogelijk!

Uw buitenkeuken door Interieurwerken K2

Interieurwerken K2 (ook wel bekend als ‘Keukens en Meubelen’) is een klein bedrijf met enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen volledig op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen voor de beste kwaliteit.

Buitenkeuken laten maken

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


Ook een op maat gemaakte buitenkeuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk buitenkeuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact