Totaal pakket

Een totaal pakket bij Interieurwerken K2

Ben u op zoek naar een nieuwe keuken? Maar ook naar een maatwerk opbergkast voor in de keuken? En wilt u daarbij ook nog een kleinere bijpassende kast? Bij Interieurwerken K2 is dit allemaal mogelijk en wordt dit zelf aangeboden als een totaal pakket. Vanuit ons bedrijf in Made (nabij Breda) leveren wij door heel Nederland maatwerk pakketten aan voor zowel keukens als kasten.

Maatwerk totaal pakketten voor u gemaakt

Wanneer u een keuken op maat laat maken, kan het vinden van mooie, bijpassende kasten een flinke opdracht zijn. Daarom bieden wij bij Interieurwerken K2 totaal pakketten aan waar wij verschillende maatwerkopdrachten combineren om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook wanneer u bijvoorbeeld uw badkamer in dezelfde stijl wilt als uw keuken, is een totaal pakket van Interieurwerken K2 uw oplossing! Bekijk ons portfolio voor inspiratie voor zowel keukens, kasten als badkamermeubels.

Een totaal pakket dat aansluit bij uw wensen

Interieurwerken K2 maakt al haar meubelen volledig op maat. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van variërende, duurzame materialen. Hierdoor gaan uw meubels op maat langer mee en kunt u dus langer profiteren van meubels die naadloos op elkaar maar ook op uw situatie aansluiten. Want dat vinden wij bij Interieurwerken K2 het belangrijkste: uw wensen en input. We ontwerpen geen meubels voor u, maar samen met u. Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons bedrijf in Made, zodat we uw wensen en het ontwerp uitvoerig met elkaar kunnen bespreken. Ook kunt u in onze showroom alvast enkele voorbeelden zien van maatwerk kasten welke wij vervaardigen.

Wilt u een kast op maat laten maken?

Bent u op zoek naar meer dan alleen een keuken? En bent u geïnteresseerd in het totaal pakket van Interieurwerken K2? We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. We nodigen u dan ook het liefst uit om langs te komen zodat u niet alleen antwoord op uw vragen krijgt, maar ook inspiratie kan opdoen in onze showroom. Neem dus gerust telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op.