Verschillende totaal pakketten

Verschillende totaal pakketten

Wanneer u interesse heeft in een totaal pakket bij Interieurwerken K2, kunt u zelf uw totaal pakket samenstellen in overleg met ons. Wij bieden totaal pakketten aan in verschillende maten. Wilt u alleen een keuken en daarbij een bijpassende kast? Dat kan. Wilt u daarbij ook een maatwerk bijkeuken én meerdere kantoormeubelen? Ook dat kan. Neem contact met ons op voor de variërende mogelijkheden. Wij van Interieurwerken K2 vinden uw wensen en imput het belangrijkste!

Laat u inspireren

De meubelen die op deze afbeeldingen ziet zijn allemaal van één totaal pakket. Het betreft een keuken met bijpassende kast, een ruim tv-meubel en een kamer en suite. Dit totaalpakket is volledig uit gecreëerd uit hetzelfde houtsoort om één geheel te creëren. Zoals u op de foto’s kunt zien, sluiten de meubelen naadloos op elkaar aan.

Gemakkelijk alles naar wens

Ook wanneer u bijvoorbeeld uw badkamer of een kantoor in dezelfde stijl wilt als uw keuken, is een totaal pakket van Interieurwerken K2 uw oplossing! We kunnen producten in dezelfde stijl aanleveren, maar ook in een verschillende stijl. Of u nu consistentie wilt of juist diversiteit in uw meubelen; bij Interieurwerken K2 vinden wij uw wensen en input het belangrijkste.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar meer dan alleen een keuken? En bent u geïnteresseerd in het totaal pakket van Interieurwerken K2? We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. We nodigen u dan ook het liefst uit om langs te komen zodat u niet alleen antwoord op uw vragen krijgt, maar ook inspiratie kan opdoen in onze showroom. Neem dus gerust telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op.