Zakelijk interieurwerk

Onze zakelijke klanten kunnen wij van dienst zijn met winkel- en kantoorinrichting op maat. Uw idee zetten wij om in een uniek product, speciaal ontworpen en gemaakt voor uw winkel of bedrijf.

Wij maken speciale meubelen voor uw bedrijf, maar kunnen ook complete winkelinrichting en kantoorinrichting verzorgen. Van uw ontvangstbali tot aan winkelstellingen, van keukens tot aan ‘kamer en suite’.

maatwerk-winkelinrichting

Interieurwerken K2 is een klein bedrijf met 2 enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen, enz.

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

maatwerk-winkelinrichting2

winkelinterieur
winkelinterieur