Boeren keuken

Op zoek naar een boeren keuken? U wilt een mooie boeren keuken? De mannen van Interieurwerken K2 ontwerpen en maken de boeren keuken vanuit hun werkplaats in Made. Door heel Nederland leveren zij de keuken welke op maat is gemaakt en voldoet aan alle wensen van de klant.

Boeren keuken
Boeren keuken

Boeren keuken

Een landelijke of nostalgische keuken wordt ook wel boeren keuken genoemd. Een boeren keuken heeft als kenmerken dat het bourgondisch en gezelligheid uitstraalt. Bij het maken van de boerenkeuken maken wij gebruik van natuurlijke producten zoals hout en verschillende steensoorten. Door de juiste combinatie van deze producten, maken wij de mooiste boeren keukens.

De boeren keuken wordt vaak gekenmerkt door de kleine tegels aan de keukenwand of het servies en de potten en pannen welke goed in het zicht staan.

Bent u op zoek naar een boeren keuken welke u naar eigen smaak en wensen kunt opbouwen en laten maken? Uw eigen boeren keuken zeg maar….. Dan zit u bij Interieurwerken K2 goed!

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Want naast boeren keukens op maat maken wij nog veel meer soorten keukens en interieurs. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


Ook een op maat gemaakte boeren keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk boeren keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Offerte aanvragen Contact


Naast boeren keukens, maken wij ook andere soorten keukens op maat:


Boeren keuken
Boeren keuken

Portfolio Offerte aanvragen Contact

Bekijk ons portfolio met o.a. boeren keukens: