• Interieurwerken K2

  Interieurwerken K2

  Vanuit onze werkplaats in Made vervaardigen wij de meest sfeervolle keukens volledig op maat.

 • Keuken laten maken? Vakmanschap voor elk budget!

  Keuken laten maken? Vakmanschap voor elk budget!

  Elk ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap. Hierbij verliezen we het budget niet uit het oog.

 • Volledig maatwerk

  Volledig maatwerk

  Voor o.a. een landelijke keuken, boerenkeuken, luxe keuken en buitenkeuken op maat moet u bij Interieurwerken K2 in Made zijn!

 • Maatkeukens geheel naar smaak

  Maatkeukens geheel naar smaak

  Wij draaien onze hand niet om voor uw wensen! Door onze unieke dienstverlening ontwerpen en maken wij de mooiste op maat gemaakte keuken, geheel naar uw smaak!

 • Onbeperkt maatwerk

  Onbeperkt maatwerk

  Of het nu gaat om een keukeneiland, een hoekkeuken of een 'standaard' keukenopstelling, ons maatwerk voor uw keuken is onbeperkt!

 • Ultieme sfeer en nostalgie

  Ultieme sfeer en nostalgie

  Met een maatwerk keuken, zoals een landelijke keuken, haalt u het nostalgische gevoel van vroeger en de ultieme sfeer in huis.

 • Luxe uitstraling

  Luxe uitstraling

  Voor het creëren van een luxe uitstraling gebruiken wij de juiste combinatie van verschillende natuurlijke producten zoals hout en steensoorten.

 • Duurzame materialen

  Duurzame materialen

  Bij Interieurwerken K2 vervaardigen wij keukens, kasten en meubelen voor u op maat maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen en meer.

Keuken op maat laten maken

Een keuken op maat laten maken? Wij ontwerpen een keuken die niemand anders heeft, uniek is en echt aan al uw wensen voldoet. Interieurwerken K2 ontwerpt en maakt op maat gemaakte keukens voor zowel particuliere klanten als voor bedrijven. Vanuit ons bedrijf in Made (vlakbij Breda) realiseren wij door heel het land keukens op maat voor mensen met de meest uiteenlopende wensen. Een keuken op maat laten maken door specialisten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

 

Vakmanschap en ambacht bij elke keuken

Interieurwerken K2 is een kleinschalig bedrijf met twee enthousiaste en gedreven werknemers. Met een voorliefde voor keukens, echt vakmanschap en originele ambacht kunt u uw keuken op maat laten maken. Wilt u een sfeervolle landelijke keuken met hout of juist een strakke moderne keuken met natuursteen? Een op maat gemaakte keuken past naadloos in ieder interieur.  Elke keuken bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en puur vakmanschap. Hierbij verliezen we uiteraard het budget niet uit het oog.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Keuken op maat laten maken door Interieurwerken K2

Omdat de keukens bij ons uitsluitend op maat worden gemaakt, is er voor iedere wens een perfecte keuken beschikbaar. Bepaal zelf de indeling van uw maatwerk keuken en kies het aantal keukenkastjes en de lengte van het keukenblad. Bij Interieurwerken K2 vinden we uw wensen en input enorm belangrijk. Daarom ontwerpen we geen keuken voor u, maar samen met u. Dit doen we vanuit ons bedrijf in Made nabij Breda. Zo weten we zeker dat uw op maat gemaakte keuken altijd 100% aan de verwachtingen voldoet. Weet u nog niet precies welke keukenstijl het best bij u past en wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan eens een greep uit onze unieke keukens:

Boeren keuken
Eiken keuken
Exclusieve keuken
Klassieke keuken
Landelijke keuken
Luxe keuken
Moderne keuken
Nostalgische keuken

Neem contact op of kom langs

Een keuken op maat laten maken door Interieurwerken K2 kan voordelig en snel. Wij vervaardigen een keuken op maat van hoge kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Om dit te kunnen realiseren nodigen we u graag uit bij ons bedrijf in Made. Hier krijgt u een gedegen, eerlijk advies en kunnen we u een greep uit de mogelijkheden laten zien. Neem gerust eens contact op via 06-48830962 of 06-48692100, per e-mail of via de contactpagina. We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomkeuken.


Wilt u ook een keuken op maat laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Offerte aanvragen Contact