• Landelijke keuken laten maken? Vakmanschap voor elk budget!

  Landelijke keuken laten maken? Vakmanschap voor elk budget!

 • Handgemaakte Massief eiken keuken

  Handgemaakte Massief eiken keuken

 • Maatwerk kasten en kamer en suite

  Maatwerk kasten en kamer en suite

 • TV meubel op maat

  TV meubel op maat

 • Maatwerk keuken

  Maatwerk keuken

  Voor uw maatwerk keuken, landelijke keuken, boeren keuken of luxe keuken moet u bij Interieurwerken K2 in Made zijn!

 • Interieurwerken K2

  Interieurwerken K2

 • Keukens op maat gemaakt

  Keukens op maat gemaakt

  Wij draaien onze hand niet om voor uw wensen! Door onze unieke dienstverlening ontwerpen en maken wij de mooiste keuken, geheel na uw smaak!

 • Op maat gemaakte hoekkeuken

  Op maat gemaakte hoekkeuken

  Of het nu gaat om een keukeneiland, een hoekkeuken of een 'standaard' keukenopstelling, ons maatwerk voor uw keuken is onbeperkt!

 • Interieurwerken K2

  Interieurwerken K2

Op zoek naar een nieuwe keuken? U wilt een keer wat anders ‘als anders’?

Interieurwerken K2 ontwerpt en maakt keukens op maat voor diverse klanten in heel Nederland. Onze bedrijf zit in Made (vlakbij Breda), maar wij hebben klanten door heel Nederland, zowel particuliere klanten als bedrijven.

De keukens worden in onze eigen werkplaats geheel met de hand vervaardigd waarbij wij gebruik maken van hoogwaardige en duurzame producten en materialen. De keukens worden geheel op maat gemaakt, waardoor u uw eigen maatwerk keuken in uw woning of krijgt. De keuken wordt door onze keukenmonteur geheel op maat ingemeten en vervaardigd.

Interieurwerken K2 is een klein bedrijf met 2 enthousiaste werknemers. Met echt vakmanschap en originele ambacht vervaardigen wij keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, natuursteen, kersen, enz.

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Kijkt u eens bij de volgende keukensoorten welke wij vervaardigen: 


Ook een op maat gemaakte keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Offerte aanvragen Contact