Handgemaakte keukens

Bij onze handgemaakte keukens zijn de mogelijkheden onbeperkt. Door het maken van een handgemaakte keuken, ook wel maatwerkkeuken genoemd, krijg de keuken een zeer eigen uitstraling en karakter. Deze keukens zijn veelal bekend als ‘boerenkeukens’, ‘landelijke keukens’ of ‘nostalgische keukens’.

Handgemaakte keukens
Handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens

Bent u op zoek naar handgemaakte keukens welke u naar eigen smaak en wensen kunt opbouwen en laten maken? Uw eigen handgemaakte keuken zeg maar….. Dan zit u bij Interieurwerken K2 goed!

K2 Interieurwerken is een klein bedrijf met enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen, enz.

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Kijkt u eens in onze portfolio voor de handgemaakte keukens welke wij naar grote tevredenheid van onze klanten hebben gemaakt.


Ook een handgemaakte keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw handgemaakte keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact


Wij maken de volgende handgemaakte keukens op maat:

Handgemaakte keukensHandgemaakte keukens