Maatwerk keukens

Maatwerk keukens laten maken voor uw woning of bedrijf? Bij Interieurwerken K2 ontwerpen wij de mooiste keukens voor onze klanten. De maatwerk keukens worden in onze eigen werkplaats geheel met de hand vervaardigd waarbij wij gebruik maken van hoogwaardige en duurzame producten en materialen.

Uw eigen keuken op maat ontwerpen

 

De keukens worden geheel op maat gemaakt, waardoor u uw eigen maatwerk keuken in uw woning krijgt. Een maatwerk keuken is veelal van toepassing bij woningen met schuine wanden. De maatwerk keuken wordt door onze keukenmonteur geheel op maat ingemeten en vervaardigd. Bepaal zelf de indeling van uw nieuwe keuken en kies de lengte van het keukenblad of het aantal keukenkastjes. De schuine hoeken vormen vervolgens een mooi geheel met uw keuken.

Wij zorgen ervoor dat uw maatwerk keuken niet alleen in uw interieur past, maar dat ook alle apparaten een passende plek krijgen. Met het ontwerpen van de maatwerk keukens houden we rekening met welke apparaten u wenst en denken we na over de plek hiervan. Tijdens het maken van de maatwerk keukens zorgen we ervoor dat de apparaten netjes worden afgewerkt.

Interieurwerken K2 is een klein bedrijf met 2 enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen, enz.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Maatwerk keukens

Maatwerk keuken laten maken

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Kies voor een eiken houten keuken of een keukenblad van natuursteen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


Ook een op maat gemaakte keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk keuken van hoge kwaliteit!

Portfolio Contact


Naast maatwerk keukens, maken wij ook andere soorten keukens op maat:

Maatwerk keukens

Maatwerk keukensMaatwerk keukensMaatwerk keukens

Maatwerk keukensMaatwerk keukens