Wat kost een keuken laten maken?

Wat kost een keuken laten maken?

Wat kost een keuken laten maken? Een veelgestelde vraag van onze klanten. U begrijpt vast wel dat daar niet een pasklaar antwoord op gegeven kan worden. De prijs is afhankelijk van vele factoren. Uitgangspunt voor wat het kost om een keuken te laten maken is uw budget.

Factoren die invloed hebben op de kosten om een keuken te laten maken?

Interieurwerken K2 maakt al jarenlang prachtige maatwerk keukens. Kosten voor keukens variëren van €15.000,- tot zo’n €50.000,-. Hoe dat kan? De prijs van een keuken is afhankelijk van de gewenste materialen van de keuken, het soort werkblad (hout, composiet, keramiek), de grootte van de keuken, de afwerking (details) en uiteraard de apparatuur.

“Voor ieder budget een scherpe / concurrerende prijs”

We leveren keukenapparatuur van reguliere merken, maar ook van exclusieve topmerken. Vanuit uw wensen en uw budget gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken. Tot nu toe is dat steeds weer bijzonder goed gelukt. Leest u gerust de klantbeoordelingen maar. Daarom zeggen we: Voor ieder budget een scherpe / concurrerende prijs.

Wat kost een keuken laten maken bij Interieurwerken K2?

Wij van Interieurwerken K2, ontwerpen en realiseren keukens op maat vanuit onze werkplaats in Made. Door heel Nederland leveren wij de keuken welke op maat is gemaakt en voldoet aan alle wensen van de klant. Om u te helpen hebben we onze keukens verdeeld in drie categorieën, met ieder zijn eigen prijsniveau:

Entry line: Keuken op maat voor de scherpste prijzen. All-in vanaf €15.000,-

In deze categorie werken we veelal met composiet werkbladen, maar dit kan ook een ander materiaal zijn zoals hout, keramiek, graniet etc. De kasten maken we van een stevig houtsoort en we plaatsen apparatuur van bekende merken zoals Pelgrim, Etna, ATAG enz.

Premium line: Unieke kwaliteit keuken op maat. All-in vanaf €20.000,-

U wilt een prachtige keuken laten maken die helemaal naar uw wensen wordt ontworpen. U neemt geen genoegen met goed, het moet nóg beter en nóg mooier. We nodigen u graag uit om uw wensen door te nemen. Wij maken uw unieke keuken van topkwaliteit materialen en apparatuur. Volledig afhankelijk van uw wensen.

Exclusive line: Uniek in ieder detail. Keukens ontworpen tot in perfectie.

Het kan echt! Die prachtige keuken waar u al jaren over droomt of die prachtige keuken die u gezien heeft in een glossy magazines in uw woning. Wij inventariseren uw wensen en dromen en gaan aan de slag met het ontwerp van uw toekomstige keuken. Wij maken alles wat u wilt en denken met u mee. Het resultaat? Uw unieke droomkeuken die uw verwachtingen overtreft, gemaakt met alleen de allerbeste materialen en topkwaliteit keukenapparatuur van merken zoals Miele, Gaggennau, Wolf etc. Van deze keuken is er echt maar één!

Wat kost een keuken laten maken?

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Want naast keukens op maat maken wij nog veel meer soorten meubelen en interieurs. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


Ook een keuken laten maken op maat? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding kunt u bij ons een keuken laten maken van hoge kwaliteit!

Portfolio Offerte aanvragen Contact


Wat kost een keuken laten maken?

Dat is afhankelijk van uw wensen. Wij maken onder andere de volgende soorten keukens op maat:

Wat kost een keuken laten maken? Blader door ons portfolio en bel gerust in welke categorie de keuken valt: